Откриха общински медицински център в Бяла Слатина

Откриха общински медицински център в Бяла Слатина


Навръх 7 април - професионалният празник на медиците, бе официално открит Общинският медицински център в Бяла Слатина.

На събитието присъстваха депутатът от ГЕРБ Красен Кръстев, кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков и неговият заместникТихомир Трифонов, председателят на ОбС-Бяла Слатина инж. Харалампи Петков, Стефан Терзийски – управител на „ЕТА РАВА” ТВ, бившият областен управител на Враца Венцислав Василев, лекари, медицински работници.

Гостите бяха лично посрещнати от управителя на центъра д-р Стела Панчева и прокуристът на МБАЛ-Бяла Слатина Николай Димов.

 „Радвам се, че имаме тази нова придобивка  - Общинският медицински център. Няколко години и Общинския съвет, и администрацията, всички се борехме за статута на центъра, но смятам, че преборихме трудностите и Центърът е вече налице. Пожелавам на всички лекари, които ще работят в него спорна работа. Нека да Ви е честит новия медицински център”, каза по време на откриването кметът на Община Бяла Слатина Иво Цветков и поздрави медиците за професионалния им празник. Като подарък  ръководството на общината подари за нуждите на новия център плазмен телевизор.

От своя страна прокуристът на болницата Николай Димов изказа своите благодарности на Стефан Терзийски – един от хората, благодарение на които Центърът е факт и честити професионалния празник на лекарите.

Поздравителен адрес по повод 7 април поднесе също депутатът Красен Кръстев.

Медицинският център се намира на втория етаж на общинската поликлиника и предлага пълната гама от достъпни и качествени здравни услуги.

 

 
2015-04-09 14:38:45