Празник на виното и любовта край реката

Празник на виното и любовта край реката

 

 

Специално за 14 февруари – празникът на виното и любовта, комплекс The River – Козлодуй организира за своите посетители програма от събития през целия ден и специална забава вечерта.

В празничния ден The River ще посреща гости от 10 ч. сутринта. Освен греяно вино, мераклии ще могат да пийнат традиционна греяна ракия с туршийка и други домашни притурки по желание. Точно в 11ч. в комплекса автентично ще бъде пресъздаден обичая по зарязване на лозята, изпълнен от самодейните групи към бутанското читалище и свирнята на детския духов оркестър. Малко след 12 ч. всички посетители ще могат да се радват и на „жива“ музика – оркестър на открито, който ще се грижи за настроението, докато посетителите опитват вкусотии от менюто на ресторанта и стане време за най-вкусното – прасенце на чеверме, приготвено пред клиентите. Празничният ден продължава с показване на технология за здраве с ZEPTER и представяне на книгата „Технология за здраве“ от нейния автор Таня Гецова. Следва и демонстративното готвене в съдовете на ZEPTER, в които ще се приготвят няколко вид меса и различни зеленчуци. За 14 ч. е предвидена дегустация на различни видове гроздови еликсири с вкусни малки гурме хапки, подходящи за вино. Избата DIVES Winery, с нейните вина, е кандидат за място във винения лист на The River, който включва богата селекция от вина и ще очарова и най-претенциозните с напълно нови предложения от всеки район на страната.

Това не е всичко в празничния ден. От 16 ч. следва музикална програма, като за настроението на гостите ще се погрижи ди джей. 

В празничния ден комплекс The River е отворен за всички посетители без куверт. От ресторанта имат и специално предложение за своите гости - само на 14 февруари, за всички клиенти на заведението има 10% отстъпка на целия винен лист на комплекс The River.

От комплекс The River обещават много забавления, вкусна храна и истински напитки! 

 

 
2015-02-13 16:13:39