Депутатът Красен Кръстев посети Търнава

Депутатът Красен Кръстев посети Търнава

Над 20 жители на белослатинското село Търнава се срещнаха с народния представител от ГЕРБ Враца Красен Кръстев. Голяма част от хората поискаха съдействие за ремонт на местното читалище, което се руши. Те обясниха, че в селото има много млади хора, желаещи да развиват активна културна дейност, но сградата е неизползваема. В отговор, Кръстев заяви, че ще потърси възможности за реализация на проекта чрез Община Бяла Слатина.

Бившият кмет на с. Търнава Евгени Крумов също пожела среща с депутата от ГЕРБ. Той сподели, че подготвя книга, посветена на селото, описваща неговата история и особености. Кръстев от своя страна изяви готовност за съдействие за издаването на книжното тяло.

Директорът на „Преходно и наблюдавано жилище“ – Бяла Слатина запозна народния представител с идея за нов вид социална услуга, която се очаква да стартира през 2016 г.

Откритата приемна на Красен Кръстев посети и директорът на местната детска градина „Вълка Ташевска“. Заедно те обсъдиха въпроси, касаещи новия програмен период.

 

 




2015-02-09 14:23:41