Тренинг с родители на тема: „Общуваме ли малки и големи”

Тренинг с родители на тема: „Общуваме ли малки и големи”

В неделя децата и учителите от група „Мечо Пух” при ОДЗ „Славейче” в Криводол поканиха родителите на тренинг на тема: „Общуваме ли малки и големи – добрите взаимоотношения са с нас”, по случай „Деня на толерантността”.

След като се запознаха чрез презентация с видовете взаимоотношения между възрастни и деца, се разделиха на подгрупи и започнаха да изработват постер: „Тайната на добрите взаимоотношения в група „Мечо Пух”. С него показахме как възрастните предават своят житейски опит и взаимоотношения на своите деца, чрез извършените дела. Постерът украси входа на групата.

Тренингът продължи със изработването на табло под наслов „Дъгата и цветята”, което украси занималнята. То бе оставено там за да припомня на децата всеки ден, че трябва да бъдем приятели и да се разбираме един с друг.

Под нарисуваната дъга всеки родител и дете поставиха цвете с името на детето. Деца, учители и родители показаха отново, че работейки заедно постигат невероятни успехи, а тяхното взаимодействие е съпроводено с много емоции и усмивки. За благодарност децата поздравиха своите родители с песента: „Приятелю подай ми ръка”.


Коментари



2014-11-17 09:29:58