ЧЕЗ организира приемна за клиенти от Община Бяла Слатина

ЧЕЗ организира приемна за клиенти от Община Бяла Слатина

На 4 ноември ЧЕЗ ще организира приемна за битови и бизнес клиенти от Община Бяла Слатина.

Инициативата се осъществява със съдействието на Община Бяла Слатина. Приемната ще се проведе от 10:00 часа в залата на Общинския съвет на I етаж в сградата на Община Бяла Слатина на ул. „Климент Охридски“ № 68.

По време на срещата  на разположение ще бъдат регионалните ръководители от четирите основни направления в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД – „Експлоатация и поддържане“, „Развитие на мрежата“, „Реализация на инвестициите“ и „Мерене и управление на данните“. В инициативата ще се включи и представител на „ЧЕЗ Електро България“ АД. По време на срещите потребителите ще могат да представят конкретни казуси и да зададат своите въпроси. Всеки клиент ще получи индивидуален отговор след подробно разглеждане на представения от него случай.

„Грижата за потребителите е основен приоритет за ЧЕЗ. Целта ни е да бъдем максимално близо до клиентите, да водим открит диалог с тях. Всеки, който посети приемната, ще бъде изслушан и въпросите му ще получат необходимото компетентно внимание“, каза Димчо Станев, Директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

Инициативата в Бяла Слатина е част от кампанията, която ЧЕЗ стартира от 20 октомври, за организиране на приемни в 14 населени места от Западна България – Благоевград, Ботевград, Бяла Слатина, Видин, Враца, Дупница, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, Разлог, Сандански и Тетевен.

Грижата за клиента е във фокуса на политиката на ЧЕЗ от стъпването на компанията на българския пазар през 2005 г. За да оптимизира комуникацията с потребителите, през миналата година ЧЕЗ създаде две нови институции – енергиен омбудсман, който разглежда сигнали и жалби на клиенти, останали недоволни от решаването на техните казуси в компаниите на ЧЕЗ в България, и потребителски съвет, който анализира и предлага за внедряване добри практики в обслужването на клиенти. През март 2014 г. представители на мениджмънта на ЧЕЗ в България влязоха в ролята на служители в центровете за обслужване на клиенти в Западна България по време на „Седмицата на потребителя“.

 
2014-10-30 16:36:33