Първият учебен ден в ОДЗ ,,Славейче”

Първият учебен ден в ОДЗ ,,Славейче”

С  цветя, музика, балони и много щастливи детски усмивки започна първият учебен ден за  децата от ОДЗ ,,Славейче“ –филиал- Криводол.

Гости на тържеството бяха кметът на общината Петър Данчев, зам.-кметът Дияна Милетиева, Красимира Ангелова–гл. експерт „Образование“, Лилия Кирилова – директор на ОДЗ ,,Славейче“, родители.      

С огромно нетърпение екипът на детското заведение посрещна своите деца и с пожелания за успешна учебна година госпожите въведоха своите възпитаници в страната на знанието.            

Нямаше по-щастливи от най-малките, децата от първа група, защото детската градина  ги посрещна с много играчки и балони.          

Децата от подготвителната група, освен вълненията от срещата с приятели и учители, изживяха и радостта от предстоящото приключение в света на буквите, цифрите и подготовката им за първи клас.        

След откриването, родители и гости разгледаха новата придобивка - обновените стаи, уютни, празнично украсени и очакващи своите деца.

Денят продължи с  игри, занимания и забавления и всички усетиха чувството на топлина и удоволствието от това, че отново са заедно.

 

 
2014-09-16 09:25:13