Разкриват 800 нови работни места в завода за кабелни комплекти в Мездра

Разкриват 800 нови работни места в завода за кабелни комплекти в Мездра

Във връзка с планираното разширение на мощностите си чрез стартиране на нов проект за производство на „KSK”- кабелни комплекти за марките автомобили SEAT ръководството на Sumitomo Electric Bordnetze - Bulgaria (SEBN-BG) предвижда до края на следващата година в Локация Мездра да бъдат разкрити 800 нови работни места.

Свободните позиции са за длъжността „Монтажник”.

За целта от SEBN-BG са подали в Дирекция Бюро по труда - Мездра заявка-спецификация за търсените работниместа и условията, които предлага компанията. От фирмата са се обърнали за съдействие и към кмета на Мездра, за да могат заедно да осигурят необходимата работна ръка от населените места в общината. В отговор от кметската администрация декларират пълна институционална подкрепа.

Освен монтажници, в момента SEBN-BG търси специалисти и контрольори в отделите „Управление на качеството” и „Планиране”. Условията, които предлага предприятието при наемане на работници, са минимална стартова заплата в размер на 400 лв., ваучери за храна на стойност 45 лв., бонус след втория месец в зависимост от индивидуалното представяне, достигащ до 180 лв., гарантирано получаване на заплатата на всяко 8-мо число, а на ваучерите на 25-то число от месеца, реално осигуряване, заплащане на всяка година доказан трудов стаж 0.6% върху основното трудово възнаграждение, безплатен транспорт до и от завода, триседмично обучение и квалификация, възможност за професионално развитие.

SEBN-BG Локация Мездра отвори врати в началото на 2008 г. Компанията е доставчик на компоненти за международната автомобилна индустрия. Произвежда кабелни комплекти за различни автомобилни платформи. Сред най-големите й клиенти са Volkswagen, Audi и Skoda.Понастоящем мездренският завод за кабелни комплекти осигурява препитание на над 1100 души от общините Мездра, Враца, Роман, Бяла Слатина и Борован. Предстои наемането на хора от Червен бряг, Златна Панега и Румянцево.

 




2014-09-05 13:55:33