Приключи рали крос „Криводол 2014”

Приключи рали крос „Криводол 2014”

Евродепутатът Николай Бареков развя черно-белия флаг и сложи край на финалната гонка в клас над 2 000 кубика на рали крос “Криводол 2014”.

6-ият кръг от Националния шампионат се проведе на пистата в Криводол. Наградният фонд на надпреварата бе осигурен от Бареков. Той връчи и купите на победителите. След особено драматична гонка първи финишира Румен Киров. Втори и трети останаха съответно Иван Живков и Владимир Василев.

В клас до 1 600 кубика победи Емил Минчев от тима на “Старт-Н”-Криводол. След него финишираха Ивайло Йончев и Владимир Димитров. В клас над 1 600 кубика първи е Людмил Асенов, следван от Андрей Колев и Радостин Генчев.

Рали крос “Криводол 2014” се проведе под патронажа на кмета на общината Петър Данчев и с финансовата подкрепа на Николай Бареков. Евродепутатът и синът му Николай Бареков-младши връчиха специална награда на Краси Стоянова - единствената дама, участвала в състезанието. Приз получи и пилотът от Румъния Йонита Михай, който се включи в надпреварата. В отборното класиране след четвъртия кръг на Националния шампионат лидер е тимът на “Старт-Н”-Криводол. Втори и трети са съответно съставите на “Гинес Младенов Рейсинг”Монтана/ и “Монтана рейсинг”.

 

 




2014-08-26 09:51:53