Криводолското училище става все по-привлекателно

Криводолското училище става все по-привлекателно

В СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”- Криводол се подготвят усилено за началото на новата учебна година.

В момента в сградата на училището тече трескав ремонт, който ще приключи до края на месеца, уверяват от ръководството на школото.

„На фона на всички тези бедствия, ставащи в страната напоследък, ние имаме добра новина. За кратко време, благодарение на колегите ми, училището се превърна в още по- привлекателно място за младите хора. Впрегнахме всичките си усилия, с много хъс, ентусиазъм и разбира се, дарения, стегнахме и оправихме целия втори етаж, включително и коридорите. От тази година нашите възпитаници ще влязат в нов и модерен кабинет по география. За 15 септември сме приготвили и куп изненади за ученици и педагози. Надявам се, всички да започнат новата учебна година с удоволствие и плодовете на нашия труд да пожънат много успехи”, споделя директорът на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в Криводол Лиза Каролова. Според нея, подрастващите трябва да имат европейско отношение и да оценяват ползите от обучението си в съвременна и модерна училищна обстановка.

26 малчугани ще пристъпят за първи път в живота си прага на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” на 15 септември. До момента има записали се 313 ученици дневна форма на обучение и 25-самостоятелна форма.

От ръководството на училището съобщиха, че тази учебна година в криводолското школо се разкрива още една полуинтернатна група и се отварят нови работни места за възпитател, учител и психолог.
2014-08-26 09:42:57