Цветан Цветанов бе гост на празника на град Бяла Слатина

Цветан Цветанов бе гост на празника на град Бяла Слатина

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов бе специален гост на тържествата по повод 100 години от провъзгласяването на Бяла Слатина за град. „Радвам се, че в този празничен ден съм тук сред вас и честваме заедно 100-годишнината на Вашия прекрасен град. В дни като този, всеки от нас си спомня за това, което нашите деди са съградили и завещали на идните поколения. Важно е и ние да съумеем да запазим духовните традиции на град Бяла Слатина!“, каза Цветанов. Той благодари и на кмета инж. Иво Цветков, който с всички сили и средства работи за изграждането и израстването на града. „Доказателство за това са реализираните европейски проекти на стойност над 30 млн. лв.!“, поясни Цветанов.

Сред официалните гости на празника бяха и народните представители от ГЕРБ инж. Тотю Младенов и инж. Петя Аврамова. Те също поздравиха жителите и гостите на Бяла Слатина и поднесоха подарък на градоначалника.

Инж. Тотю Младенов подчерта, че през последните 3 години Бяла Слатина е най-бързо развиващата се община в областта по отношение на социалните дейности, здравеопазването и  инфраструктурните проекти. „Убеден съм, че и през идните години ще е така и хората в този красив град ще живеят още по-добре!“, заяви Младенов.

Народният представител инж. Петя Аврамова пожела на кмета да продължава да работи със същия хъс и дръзновение както до сега, за да направи Бяла Слатина най-красивото, желано и търсено място за живеене.

Поздравителни адреси бяха изпратени от президента на Р. България Росен Плевнелиев, председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, евродепутатите инж. Владимир Уручев и д-р Андрей Ковачев, кмета на Козлодуй Румен Маноев и др.

Сред официалните гости, дошли на празника бяха също областният управител на Област Враца инж. Венцислав Василев, кметът на община Мездра Иван Аспарухов, на Борован- Десислава Тодорова, на Криводол – Петър Данчев, председателят на ОбС-Бяла Слатина Харалампи Петков, общински съветници, кметове на кметства, носители на наградата на Бяла Слатина, директори на институции, бизнесмени.

Тържествен водосвет за здраве и благоденствие отслужи Траянополският епископ Киприян, а за настроението на всички се погрижиха малката Тереза от „Шоуто на Слави” и естрадната певица Тони Димитрова.

 
2014-07-10 13:28:49