„Весел старт с татко“ в Криводол

„Весел старт с татко“ в Криводол

В ОДЗ  „Славейче“ - Криводол се проведе спортен празник „Весел старт с татко“. Домакини на празника бяха децата от група „Таралежи“, а водещ- старши учител Искра Арсенова. Целта на това мероприятие бе деца и татковци да спортуват и се забавляват заедно.

Гости и жури на празника бяхаЕкатерина Илиева- кръстница на група“ Таралежи“,Лилия Кирилова- директор на ОДЗ“Славейче“,родители, деца и бивши възпитаници на ДГ.

В състезанието взеха участие два отбора: „Лъвове“ и „Тигри“, които показаха завидни спортни умения в игрите и доставяха истинско удоволствие на всички- участници и зрители.

Имаше и поздрави за татковците и гостите на празника от децата на група „Детелинки“, група „Таралежи“, група“ Мечо Пух“ и школа „Малки таланти“.

Много емоции, смях и веселие имаше в последната игра: „Надиграване“, в която татковците показаха, че могат да се веселят и танцуват заедно със своите деца. За най- артистичните участници имаше индивидуални награди.

За положените усилия и показаният спортен дух, състезателите получиха награди, осигурени от спонсора на спортния празник - Юрий Кацарски- Председател на Общински съвет Криводол и кръстник на група „Таралежи“.

Състезанието завърши с пожелание за здраве, късмет и много усмивки. Водещата се обърна към всички присъстващи с думите: „Нека всеки ден да бъде като този ден- Ден с татко!“


Коментари2014-06-02 11:59:30