Общинско състезание по безопасност на движението

Общинско състезание по безопасност на движението

Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата и библиотеката към читалище „Н. Й. Вапцаров-1924” организираха провеждането на общинско ученическо състезание по безопасност на движението под надслов „Да запазим децата на пътя”.

Участие в надпреварата взеха отбори от  училищата на територията на община Криводол. Надпреварата се проведе в четири кръга. Първият кръг бе решаване на теоретичен тест – листовка по безопасност на движението. Вторият кръг – викторина, в третия кръг учениците подредиха пъзел, а четвъртия кръг – дидактична игра „Моят велосипед”.

Журито, което оценяваше децата в общинския етап на ученическото състезание по безопасност на движението в град Криводол бе в състав: председател Красимира Ангелова – гл. експерт „Образование” и членове – учителите: Мая Костадинова, Иван Димитров, Емил Цанов и Надежда Спасова.

Децата от СОУ “Св. св. Кирил и Методий”- Криводол се класираха на първо място. Отборът на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” с. Краводер се класира на второ място и на трето място – отборът на ОУ „Васил Левски” с. Ракево. Поощрителна награда получиха участниците от ОУ „Васил Левски” с. Лесура. Наградите, осигурени от Община Криводол, връчи секретарят на местната комисия Маргарита Петрова.

 

 

 

 
2014-04-16 15:41:55