Малчугани „на сладка раздумка с баба и дядо”

Малчугани „на сладка раздумка с баба и дядо”

На 20 февруари в група „Мечо Пух“при ОДЗ „Славейче“ - Криводол се проведе поздравителен концерт посветен на баба и дядо.

Празникът „На сладка раздумка с баба и дядо“ имаше за цел да поздрави всички баби и дядовци. Подготовката и реализирането на празник в детската градина е една от най- предпочитаните дейности за децата и целият екип. Усмивките, празничните тоалети и доброто настроение са неоспоримо  доказателство за това.

Гости на празника бяха баби и дядовци на децата от всички групи в детска градина. Децата забавляваха своите гости със стихотворения, песни, танци и хуморески, а очите им се пълниха със сълзи от умиление към най- милото създание на света- внучето.

Мероприятието завърши с народно хоро и чудна трапеза с кулинарни изкушения, приготвени от бабите и техните внуци. За положения труд  участниците в кулинарната изложба „Сръчните ръце на баба, дядо и внуче“, получиха почетна грамота. Накрая всички си пожелаха здраве, радост и много съвместни моменти, които да подклаждат любовта и уважението между баба, дядо и внуче.


Коментари2014-02-24 10:39:20