Отвори врати Клуб по снукър

Отвори врати Клуб по снукър

В навечерието на Коледа в Мездра отвори врати Клуб по снукър.

Това стана по инициатива на едноименното сдружение с нестопанска цел, което бе учредено в крайискърския град в началото на август. Клубът се помещава в Danceclub „Royal”. Той разполага с игрална маса, щеки и други аксесоари, предоставени на преференциални цени от Българската снукър федерация (БСФ).

По случай прощъпулника на клуба се състоя демонстративен мач между една от младите надежди на българския снукър - Георги Величков, който е републикански шампион за 2012 и 2013 г., и единствения наш лицензиран треньор по снукър и лидер в националната ранкинг надпревара през т. г. Братислав Кръстев - Брандо. Наскоро двамата представиха достойно България на Световното първенство по снукър за аматьори, което се проведе в Даугавпилс, Латвия. Двамата майстори получиха за спомен от домакините грамоти и предметни награди.

При официалното откриване на новата придобивка председателят на мездренския снукър клуб Нина Данколова връчи сертификати за дарение на спомоществователите на клуба Иванина Сярова, Иван Георгиев - Тениди, Пламен Христов и Ивайло Данколов. По повод откриването на клуба в Мездра гостува президентът на БСФ Олег Василев, който бе гост на церемонията по награждаването на най-добрите спортисти на общината. 

 




2013-12-14 10:33:30