Дневният център в Хърлец отбеляза 2 години

Дневният център в Хърлец отбеляза 2 години

Две години от създаването на Дневен център за възрастни хора с увреждания отбелязаха в Хърлец. Празника уважиха кметът Огнемир Симов, председателят на ОбС – Козлодуй Мая Занева и Анжела Орлова – директор на дирекция в Община Козлодуй.

Директорът на центъра Зорница Симеонова поздрави всички гости, като изтъкна важната роля на социалните услуги, които се предлагат. Специално подготвена програма изнесоха четвъртокласниците от ОУ „Васил Априлов” с класен ръководител Виолета Сарачинова, а с традиционни  български песни поздравиха гостите певческа група „Хърлечанка”. Най-малките участници в празничната програма бяха децата от детската градина в селото, които поздравиха всички по случай рождения ден на центъра.

Oтец Стефан отслужи водосвет за здраве и благоденствие. По традиция краят на празника бе отбелязан с разрязване на вкусна торта, с която всички си пожелаха здраве и благополучие. Директорът Зорница Симеонова прикани всички гости да посетят базар със сувенири, специално направени от трудотерапевтите и потребителите. Всеки желаещ успя да си закупи сувенир, срещу символична сума, като събраните средства ще  бъдат вложени в предлагането на нови услуги за хората с увреждания.


Коментари



2013-12-02 16:31:44