Кмет сплотява съселяни в деня на Съединението

Кмет сплотява съселяни в деня на Съединението

Жителите на Бутан  посрещат деня на Съединението с общоселско събрание, символика в датата на мероприятието не липсва, откровен е кметът Ивайло Иванов.

Днес той е поканил всички жители на селото, с които подробно да разгледат всички предложения и идеи за благоустройството на селото. По време на събранието кметът ще даде и пълен отчет за свършената по време на двугодишното му управление. Общоселското събрание в Бутан се провежда за втори път. За пръв път в Бутан се провежда подобна среща през 2011 г., а идеята е на кмета на селото.

Ивайло Иванов е един от малкото, който се ръководи от максимата, че за решаването на проблемите, трябва да бъде дадена и думата на хората. Това е и поредното спазено обещание пред жителите на Бутан. Пред в. „Враца днес” Иванов, коментира, че изборът на дата също не е случаен. „Нека всички в селото да сме по-сплотени”.

На 6 септември, бутанчани, освен че ще станат част от общоселско събрание ще почетат и Съединението. По случай празника от кметството ще поднесат венци и цветя пред паметника на загиналите през воините.


Коментари



2013-09-06 09:54:19