ДПС: Стратегия ще развие икономиката на Северозапада

ДПС: Стратегия ще развие икономиката на Северозапада

Враца, Видин и Монтана имат голям потенциал. По този повод трябва да се работи за цялостното развитие на икономиката. Това може да стане с помощта на създаването на специална стратегия, която ще спомогне за развитието на Северозапада. Това обяви във Враца зам. председателят на ДПС и съпредседател на Партия „Алианс на либералите и демократите за Европа“ Илхан Кючюк. Той бе категоричен, че това е един от регионите в страната, в които може много да се работи, за да се върнат младите хора да живеят тук.

„Движението за права и свободи иска да спре разделението в обществото. Първата ни цел е да инвестираме в България. Другата ни цел е да не пропускаме възможностите, които ни се предоставят, както и да издигнем националното достойнство в национална цел.“, категоричен бе Илхан Кючюк.

Според зам. председателят на ДПС вече няма лесни пари от Брюксел, а писти, по които трябва да се състезаваме за финансов ресурс. Кючюк уточни, че трябва да обвиняваме себе си за пропуснати възможности. Той е категоричен, че европейският съюз е съюз на ценностите, които могат да бъдат и социални.

Днес кандидатът за евродепутат от листата на ПП ДПС Илхан Кючюк, кандидатът за народен представител и водач на листата на Движението за права и свободи от Врачански избирателен район Валентин Тончев, областният председател на ДПС и кандидат за депутат от ПП ДПС за област Враца Каролина Кьолер се срещнаха с избиратели. Те проведоха лекция-семинар за дейността на Евросъюза, политиките на България в Европейския парламент и дейността на ПП ДПС. Преди това те посетиха врачанското СУ „Христо Ботев“. Предстои среща с избиратели в белослатинското село Галиче.

 

ДПС е с номер 28 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


1
2


2024-05-15 13:40:52