Кмет подари 2 000 цветя на дамите

Кмет подари 2 000 цветя на дамите

С много музика, феерия от цветя и ведро настроение община Бяла Слатина отбеляза Международния ден на жената – 8 март. По случай празника кметът Иво Цветков подари на десетки представители на нежния пол красиво цвете със специално празнично послание.

 „Този специален за всички Вас ден, е повече от приятен повод да изразим най-сърдечните си чувства към нашите майки, съпруги, дъщери, сестри и любими. Да Ви благодарим за всеотдайността, за нежната, но силна опора в живота ни, за безкрайната Ви и безрезервна  отдаденост към семейството и децата, за магията да правите света около нас по-добър, по- красив, по- желан, да дарявате любов, да насърчавате подкрепяте, прощавате. Затова днес, ние отправяме своите пожелания към всички Вас, да сте здрави и обичани, да съхраните своята женственост, очарование и силен дух, да сте щастливи, горди и уверени в себе си. Нека идващата пролет Ви дари с прекрасни мигове, споделени с най-близките на сърцето Ви“, се казва в обръщението.  

Празничен поздрав към присъстващите отправиха ученици от ПГО „Елисавета Багряна“.

По повод 8 март, бяха осигурени 2000 броя красиви пролетни цветя за  празнуващите дами от всички населени места на общината.

 

 


1
2


2024-03-08 13:21:15