Топ актьори ще забавляват врачанската публика на 14 февруари

Топ актьори ще забавляват врачанската публика на 14 февруари

Комедията “Роклята беглец” ще гледат врачани на 14 февруари на сцената в читалище “Развитие”. Началото е в 19 часа, билети все още има, но бързо се изчерпват. Авторът на театралното приключение е немец, който пише убедителни текстове от съвременния живот. Режисьор на постановката e директорът на врачанския театър Владлен Александров. В ролите ще видим едни от най-популярните актьори-Елен Колева (родом от Монтана), София Бобчева, Христо Терзиев и Цветан Николов (от Лом). 

„Роклята беглец“ е истинско криминално приключение в модерните технологии. Комедия, в която една уникална булчинска рокля изчезва електронно, а преследването й води до невероятни комични ситуации. „Роклята беглец“ е история за любовта, постановка за проверка на чувствата на хората, които се обичат и искат да свържат животите си. Пиесата обещава едно незабравимо театрално изживяване, изпълнено със смях и забавни приключения.

 

“Благодаря на актьорите за отговорната работа и сериозния творчески резултат. Амбицията ни е театралните постановки, които правим да излязат извън пределите на страната ни. Надявам се до година време да решим и проблема с отоплението на голямата зала на ДКТ-Враца”, заяви Александров.

“Роклята беглец” е третото заглавие в репертоара на театъра за последните 3 месеца. Преди това бяха “Коледни неразбории” и “Гимнастика за бременни”.

“Познаваме се с Владлен Александров. Изненадах се на поканата да участвам в постановката, но харесах пиесата и текста. Комедия се прави с лекота и забавление, а не с прекалена амбиция”, заяви Елен Колева.

“7 пъти сме работили заедно с Владлен, всъщност с него творческият процес не е работа, а удоволствие”, допълни София Бобчева.

От театъра във Враца подготвят нова премиера на 7 март.

Устремени са да станат сериозен конкурент на всички гостуващи в града театри.

 
2024-02-12 14:56:11