Възраждане се надига на протести и във Врачанско

Възраждане се надига на протести и във Врачанско

Конституционния съд погази правото на хиляди българи, подписали се в искането на Възраждане за референдум  за запазване на българския лев за легитимен като отхвърли внесеният от партията документ. С това свое решение беше забит и последния пирон в ковчега на българската демокрация, колкото и крехка да е била през последните три десетилетия. Това обяви във Враца народният представител Ивайло Папов.

„Ние от Възраждане се явяваме застъпник на  българските граждани. Възраждане няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. Ние призоваваме всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура! Призоваваме и МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, а не марионетното правителство на сглобката, на олигархическите кръгове, разни НПО организации, лобисти и посолства! Имаме подкрепата на нашите партньори, с които споделяме общи цели за запазване на националните ни валути и традиционните ни ценности. След изборите на 9 юни нашите евродепутати ще внесат петицията в Европейския парламент.“, заяви Ивайло Папов.

Освен в страната протестни действия ще има и във Враца. Точно къде ще се състоят и в какво ще се изразяват предстоят да уточнят областните координатори на партията, уточни Папов.

 

 
2024-02-12 13:06:48