Събитие за младост и красота с топ специалисти правят във Враца

Враца е домакин на топ събитието на годината

Топ събитието на годината ще се проведе тази събота във Враца. Елитният хотел “Хемус” ще е домакин на специална вечер за дами. Тематичното събитие е с тема “Код колаген и успехът в иновациите”. Места ще има и за господата. Инициаторките са Деница Войнова и Станислава Павлова. Двете знаят как да спрат гравитацията.  Те ще демонстрират на живо иновации в козметиката и специална апаратура.
”Хубавата кожа е здраве отвътре. Колагенът е здравето на 21 век. Време е да свалим маските!”, споделят те.

Те ще представят Иновацията SHIMANI Smart Skincare, която е заместител на ботокс, мезотерапия и филър, както и български колаген с чистота 99.5 %.  

Ще се запознаете и с единствения HIFU 7D Ultraformer апарат, който извършва процедурите :
- неоперативна лабиопластика
- лифтинг на бюст
- Foxy eyes
- лечение на инконтиненция

Предвидени са демонстрации на живо, както и томбола с награди.

Всеки присъстващ ще получи подарък от SHIMANI и DENNY DIVINE.

Гост-лектор ще бъде международно известният Егоскю терапевт от Хърватия със специализация в Сан Диего - Аник Шурия, който ще представи EGOSCCUE Therapy при проблеми на опорно двигателната система. За доброто настроение на гостите ще се погрижи ангелският глас Алесандра Франческони.

 Заповядайте да усетите страхотната атмосфера на това събитие!

 

Деница Войнова е предприемач, маркетинг и мениджмънт специалист, клиничен логопед, преподавател по биоенерготерапия и вносител за цяла Европа на иновативната Hifu Ultraformer by Denny Divine апаратура за отслабване, лифтинг, интимно подмладяване и лечение на инконтиненция.
През 2017 г. на XVIII Научна конференция към Югозападния университет "Неофит Рилски" е удостоена със сертификат за откритие в науката.
Предлага апаратурата под своята собствена марка HIFU By Denny Divine , която се разпространява вече успешно в България, Хърватия, Франция и Кипър. Създател е на медицински протоколи за работа с апаратурата, които дори и производителят започва да използва.
Дипломиран предприемач на Бизнес лейди клуб България и от 2023 година Вицепрезидент на Business Lady , a също и участник в Националната менторската програма за жени предприемачи 2022.

 

Станислава Павлова е основател на SHIMANI Smart Skincare: българска дермокозметика. През годините работи в сферата на козметиката на различни пазари в Азия и Африка, където получава много ценни знания за природни козметични съставки и масла.
Заедно с български учени през 2020 година, в разгара на COVID кризата в света, създава SHIMANI Smart Skincare: козметика с чисти и високоефективни съставки.
Брандът е отличен с 2 награди на Business Lady Club: „Въвеждане на нов продукт“ и „Иновации в дерматологията и естетиката“.
Фирмата печели и първо място за Иновативно предприятие на Съвета по иновации към Българската търговско-промишлена палата.
Станислава е ментор в Менторската програма за жени предприемачи mentorite.bg, където успели жени в бизнеса обучават дами, които искат да развият собствен бизнес или такива, които искат да надградят вече съществуващ такъв.

 

Програма:

 

17:00 ч. Нетуъркиг и презентационни маси
Hifu by Denny Divine апаратура
SHIMANI Smart Skincare: българска колагенова козметика
Аник Шурия: Egosccue метод
Business Lady Club

18:00 ч. Начало на програмата, представяне на Деница Войнова и Станислава Павлова

19:00 ч. Гост-изпълнител, томбола, край на събитието и нетуъркиг.

 

Вход - 25 лв.
ВИП маси -55 лв.

 

Повече информация на:

 

https://www.facebook.com/events/738686131420410

 
2023-11-24 15:11:32