Откриха модерен физкултурен салон

Откриха модерен физкултурен салон

Днес учениците в СУ „Хр. Ботев“ в с. Габаре осъществиха една своя дългогодишна мечта- открит беше нов, голям, светъл и модерен физкултурен салон, в който  децата ще играят на топло и сухо през студените, мокри и снежни  месеци от учебната година.

 Условията  в новото съоръжение  ще им позволят да изпълняват основните цели на физическото възпитание, а именно да градят  любов към спорта, дисциплината, отговорност, толерантност, изграждане на двигателна култура и здравословни навици, чрез активно спортуване.  

Събитието уважиха много жители, бивши и настоящи възпитаници и преподаватели в учебното заведение.

Директорът на училището- Марио Николов, сърдечно благодари на община Бяла Слатина и на Елена Николаева за усилията този ремонт да се превърне в реалност. Той изрази задоволството си, че този ремонт  допълва модерната, съвременна и отговаряща на динамиката и изискванията на времето в което живеем, материално- техническа база.

За доброто настроение се погрижиха възпитаници на училището, както и гостуващите талантливи танцьори от Ансамбъл „Мездра“. Ученици в кулинарната паралелка пък бяха подготвили голямо разнообразие от кулинарни изкушения.


2
3


2023-10-20 17:45:27