Евгени Ефремов в Главаци: Ще подобрим транспорта и сметосъбирането във всяко село

Евгени Ефремов в Главаци: Ще подобрим транспорта и сметосъбирането във всяко село

Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ПП Български Гласъ продължават предизборната си кампания за местните избори в с. Главаци.

Всекидневни срещи с жители на селата от община Криводол провежда кандидатът за кмет от ПП "Български Гласъ" Евгени Ефремов, както и кандидатите за общински съветници от листата. Сред най-честите проблеми, за които му споделят хората, са авариите и спирането на водата, незапълнените с години дупки по улиците, лошото качество на сметосъбирането и сметоизвозването, както и проблема с транспорта в малките и отдалечени села от община Криводол. Днес на предизборна среща в с. Главаци, бе подаден сигнал по много актуален въпрос с разходването на средства от Община Криводол.

"Защо ул. "Стоян Якимов е ремонтирана с направени тротоари, като от снимките ясно се вижда, че това не е така. Ние поискахме отговор от ръководството на общината. Знаем, че такъв няма как да се обоснове, камо ли да покажат документи за усвоените средства в частност за с. Главаци", заяви кандидатът за кмет Евгени Ефремов.

Още със стартирането на предизборната кампания се срещаме всекидневно с наши съграждани на приятелски разговори, не с големи обещания от типа „какво ще направим“, превърнали се в политически лозунги на всички кандидати, а с отговор „Как бихме го направили ние“!

По време на срещата кандидатът за общински съветник от ПП "Български Гласъ" Иван Иванов, заяви че така се правят предизборни срещи. "Трябва разговор с всеки наш съгражданин! Не с писането на анонимни, заплашващи постове в социалните мрежи, а заставайки с името и лицето си! Защото на нас може да се разчита!", заяви още екскметът на Главаци и кандидат за съвеник от селото Иван Иванов.

№ 12 в бюлетината.

12 за кмет на община

12 за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
2023-10-19 17:33:42