»ван јспарухов:  аузата е ћездра, заедно е нашата сила и ще работим за ћездра

»ван јспарухов:  аузата е ћездра, заедно е нашата сила

»ван јспарухов поема към шести€ си мандат като независим кандидат за кмет на община ћездра. “ой е издигнат от инициативен комитет в състав учител€т √ергана —емковска, шампионът ћитко ÷енов, дългогодишни€ директор на ƒома за стари хора ¬ладислава ƒимитрова, поетесата и педагог –ени ћитева и културни€ де€тел ¬алентин ¬ълчев. ¬ насто€щата битка за кметски€ пост јспарухов е подкрепен от политическа парти€ √≈–Ѕ и ћестната коалици€ «Ќ—.

"«аедно е нашата сила и силата е в това, че останахме единни през всичките тези години, категоричен бе по време на откриването на предизборната си кампани€ един от най-успешните кметове в страната  »ван јспарухов. “ой е убеден, че работата е негова отговорност. — общи усили€ – на общинските съветници и населението през последните години ћездра е превърната в прекрасно м€сто за живот и работа.

„ћездра винаги е била мо€та кауза. Ѕлагодар€ на всички, които ме подкреп€ха през годините. ¬ъпреки  овид пандеми€та, ние не оставихме нито едно семейство само в трудностите и подадохме ръка на всеки един човек.“, за€ви »ван јспарухов. “ой уточни, че този мандат въпреки труден заради късно приети€ бюджет с толкова малко средства кметски€ екип е усп€л да постигне много. ƒоказателство за това е завършени€ ¬оден цикъл в пет от селата на територи€та на общината. ѕодобен проект успешно е реализиран и на територи€та на града, където са подменени 9 км. водопроводна мрежа само за една година. ¬ече е започнало преасфалтиране на 4 улици, а съвсем скоро и на още 9 в града и така пътната мрежа ще бъде напълно възстановена". ѕочти всички капиталови разходи б€ха инвестирани в селата, но така там вече има нови улици, водопроводи, площади като в «верино.

—ледващи€т мандат той определ€ като труден и лесен. ѕрез следващите 4 години на територи€та на общината предсто€т да се реализират множество проекти. „аст от т€х е преобраз€ването на градски€ парк, създаването на още четири такива на територи€та на ћездра, както и разшир€ването на  алето. ѕрез него ще бъде реализиран и уникални€т за града проект „ћездра – врата към —еверозапада“, където в модерна четириетажна сграда ще има виртуални изложби и библиотека. ќчаква се превръщането на снек-бара в културен център.  ѕрез следващите четири години ще се случат много неща и в селата чрез ћ»√ и по програмата за селските райони, където ћездра вече е допустим бенефициент. 

„Ќапълно обединени сме около каузата за ћездра. ¬ насто€щата кампани€ ще представим един нов политически модел, с миси€ обединение за ћездра, който се над€ваме нашите съграждани да оцен€т“, за€ви водачът на листата за общински съветници от парти€ √≈–Ѕ яна Ќинова. ƒумите и подкрепи лидерът на «Ќ— явор ’айтов, който бе официален гост на откриването на кампани€та на кандидата за кмет »ван јспарухов.

„ћездра има бъдеще. ќбликът на общината е изц€ло европейски и културен. “ова се дължи на хората, кметът и не на последно м€сто общинските съветници. “ази основа обаче тр€бва да се надгражда. Ѕългари€ има нужда от такива подредени общини“, за€ви явор ’айтов.

"“ова, което ни е събрало толкова много хора тук е, че ћездра има нужда от »ван јспарухов. „овек, който е направил много не само за община ћездра, а и за ц€лата област. ћного политици са се учили и ще продължават да се учат от него и съм сигурен. «а да има развитие подкрепете »ван јспарухов, листите за съветници и кандидатите за кметове", за€ви народни€т представител  расен  ръстев.

ќбщински€т председател на √≈–Ѕ яна Ќинова представи обновената листа с млади професионалисти на √≈–Ѕ, както и успешни кметове на селата, а лидерът на земеделците инж. √еорги ¬алентинов - сво€та листа и кандидати за населените места.

—ъбитието завърши с обща снимка и коктейл.

»ван јспарухов е с номер 71 в интегралната бюлетина!

 упуването и продаването на гласове е престъпление!

 


1
2
3
4
5
6
7


2023-10-01 16:41:31