Калин Каменов: Благодарността на хората ме мотивира и днес вървим към третата победа

Калин Каменов: Благодарността на хората ме мотивира и днес вървим към третата победа

ГЕРБ откри предизборната си кампания във Враца с молебен за здраве и успехи в храм „Свети Николай“. Лично Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий благослови кандидатите на старта на предизборната надпревара за местния вот на 29 октомври.

 

Водачът на листата и кмет на Враца Калин Каменов, кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници получиха подкрепата на народните представители Красен Кръстев и Мартин Харизанов, на представителите на бизнеса, на десетки общественици и граждани по време на официалното представяне. 

“Благодарността в очите на хората е най-силната мотивация, заради която се  кандидатирам за трети мандат. Това ми дава сила да продължа в трудните моменти, които не са никак малко. Не се отказвам и продължавам, защото обичам Враца”, заяви  Калин Каменов. 

Той определи постигнатото развитие на града и населените места като резултат от последователни усилия. “Ние не работим на парче и не обещаваме невъзможни неща, защото знаем, че доверието, което ни давате, ни задължава да изпълним обещаното. Нашите опоненти може да обещават много - защото знаят, че няма да управляват. Проблемите на Враца не се решават нито за 7 дни, нито пък за 7 години. Важен е обаче корективът и обратната връзка. Хората изискват от нас да продължим с обновяването на кварталите и улиците, защото са убедени, че ние можем да го постигнем”, акцентира Калин Каменов по време на откриването на предизборната кампания. 

Той се обърна към кандидатите за кметове и за общински съветници с посланието да няма разделение между хората, независимо дали те ги подкрепят или не.

“Високият процент, който постигнахме като изборна победа преди четири години е огромно задължение.Трябва да успеем да ангажираме и да станат наши приятели хората, които не ни харесват, за да разберат, че са сбъркали в преценката си. Така правят мъдрите - прощават. Те остават в историята, тези, които са направили нещо града или за населеното място”, подчерта Калин Каменов. 

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са представители на всички сфери на обществения живот, голяма част от листата е обновена с млади хора. Калин Каменов акцентира върху новите лица в кандидатурите за кметове на кметства. В Чирен, Каменов разчита на Силвия Христова, в Лиляче - на Росен Петков, на Калин Младенов в Бели Извор и на Теодора Игнатова за село Паволче. “В Голямо Пещене Тодор Тодоров вече е избран за кмет, тъй като няма опонент и е сигурен победител в изборите”, заяви Каменов. 

По време на официалното представяне на листите от общински съветници и кметове, Калин Каменов отбеляза основните приоритети за следващия управленски мандат и предстоящите инвестиции в спортната, социалната и обществена инфраструктурата. “Искаме Враца да е чист, зелен и добре благоустроен град. Това зависи от всички нас и ако ние сме достатъчно амбицирани да работим за нашите градове и села - ще се получи! Ние трябва да бъдем примера за хората около нас! Градът е такъв, какъвто ние го направим!”, добави  Каменов.   

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Враца Красен Кръстев подкрепи кандидатите за местното самоуправление. 

“Политиката е принцип на обединение в името на интересите на хората. Да си пожелаем успех и да се поздравим с победата с номер 7 - за Кмет на Община Враца Калин Каменов, за кметовете на кметства и общински съветници”, категоричен беше Красен Кръстев. 

Народният представител Мартин Харизанов отбеляза преимуществата на града и общината, като акцентира върху възможностите за развитието им. “Кметът Калин Каменов и неговият екип, кметовете на населени места и общинските съветници са най-подготвените личности, които могат да разгърнат потенциала на този регион и аз съм сигурен в техния успех”, заяви Мартин Харизанов.

Кандидатът за кмет на Община Враца, кандидатите за кметове на кметства и общински съветници от ГЕРБ са под номер 7 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


2
3
4
5
6
22


2023-09-30 16:24:43