Валя Берчева се регистрира като кандидат-кмет на Мизия

Валя Берчева се регистрира като кандидат-кмет на Мизия

Валя Берчева се регистрира като кандидат за кмет на община Мизия, регистрирани бяха кандидатите за кметове на населени места, както и листата за кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ за местни избори 2023г.

"Силният отбор на ПП ГЕРБ-Мизия се явява самостоятелно на Местни избори 2023г. и тръгва уверено към категорична победа. Мизия няма нужда от експерименти.

Ние доказахме, че можем и поставихме началото на стабилно, сигурно и спокойно развитие и живот във всяко едно населено място на общината.

Кандидатите за общински съветници в листата на ПП ГЕРБ-Мизия обединяват младостта и опита. Те са компетентни, опитни и уважавани личности, значими и отговорни в своята професионална сфера и развитие. Готови да работят със сърце, хъс и амбиция за развитието на община Мизия.

Убедена съм, че и на тези избори жителите на Мизия, Софрониево, Крушовица, Липница, Войводово и Сараево ще гласуват с разум и отново ще подкрепят успешното развитие и стабилност. Защото заедно градим бъдещето на Мизия! Нека заедно и обединени да продължим да градим, за да може нашият общ дом - община Мизия през следващите четири години да се превърне наистина в притегателен център за младите хора, културата, туризма, спорта и инвеститорите, и ние заедно с вас- жителите с гордост да заявим, че заедно сме постигнали всичко това.", каза Валя Берчева след регистрацията в Общинската избирателна комисия.

 
2023-09-25 15:51:07