Десислава Тодорова: Борован ще е прекрасно за живеене място!

Десислава Тодорова: Борован ще се преврне в прекрасно за живеене място!

Днес инж. Десислава Тодорова внесе документи в ОИК Борован с предложения за кметове на кметства и пълна листа от 13 кандидати за общински съветници от община Борован.

Инж. Десислава Тодорова е първият кандидат, подал документи за регистрация в ОИК Борован. Нейната кандидатураза кмет на населеното място е издигната от Местна коалиция. В нея влизат седем политически партии - ПП “СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ - СДС”, ПП “ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ - ДПС”, ПП “БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД”, ПП “НОВОТО ВРЕМЕ”, ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ”, ПП “ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ”, КП “БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ”.

Служители на Община Борован изпратиха инж.Тодорова, с пожелания за здраве, успешна и позитивна кампания, и да останат заедно и през предстоящия мандат .

Десислава Тодорова, също им благодари за подкрепата.

„Заедно постигнахме много за община Борован! С вашата подкрепа за дванадесет години постигнахме много, обединявахме се около важни приоритети от управленската ми програма. Нека с общи усилия да продължим да надграждаме постигнатото! Вярвам, че заедно можем да превърнем общината в едно от най-хубавите и приветливи места за живеене. Нека заедно да го постигнем! Заедно и обединени, за да градим бъдещето на община Борован“

 


2
3
4


2023-09-25 14:56:46