Силен кандидат пуска БСП за кмет на Враца

Силен кандидат пуска БСП за кмет на Враца

С балансирана листа, съставена от изключителни професионалисти врачанската структура на БСП за България влиза в предстоящите местни избори. Тя е съставена от 80 процента нови лица, сред които има преподаватели, юристи, икономисти и др. Това обяви на нарочна пресконференция областния председател на столетницата Иван Иванов. Освен за кмет на Враца партията ще се бори за кметския стол в 9 села на територията на общината. Подкрепата си червените ще дадат за независимия кандидат на Бели извор Кирил Илиев. Ще бъдат издигнати кметове в Оходен, Тишевица, Вировско, Баница, Три кладенци и Върбица. Листата за общински съветници ще бъде водена и от кандидата за кмет Иван Иванов. Второто място е отредено за Цветелина Дамяновска. Трети е Павлин Никифоров. Четвъртата позиция е отредена за  Лъчезар Генов, следван от Славей Григоров, Йордан Христов, Адриан Тодоров, Албена Топашка и Ивайло Димитров. Десетата позиция в листата за общински съветници е за Иван Василев.

Позитивна и силна ще бъде предстоящата кампания, която ще водят от БСП, категоричен бе Иван Иванов. Той уточни, че те ще работят за развитието на града.

„Враца не е само центърът, а кварталите и населените места, разположени на територията на общината, за които нищо не е направено през последните 10 години. Друг акцент в работата е намаляването на данъците, осигуряване на безплатен транспорт и храна за всички ученици“, заяви кандидатът за кмет на Враца. Като друг акцент е той отбеляза, че ще държат за премахването на почасовото паркиране, тъй като Синята зона създава само хаос във Враца. По тази причина от БСП ще настояват за изграждането на повече обществени паркинги на територията на града. От столетницата са категорични, че през следващите 4 години ще работят за привличането на повече инвестиции в областния център и създаване на мерки за облекчаването на бизнеса. Друг акцент в програмата им е всяко едно кметство да има собствен бюджет и разкриването на здравни пунктове във всяко едно малко населено място на територията на община Враца.


1
5


2023-09-21 17:02:16