Голям купон очаква гостите на Мис Бяла Слатина

Голям купон очаква гостите на Мис Бяла Слатина

Само ден остава до най-ефектното плажно парти в Северозапада- конкурсът "Мис България"-Бяла Слатина.

12 красавици ще дефилират с официални тоалети и по бански в конкурса, организиран от агенция "Интерсаунд" на Ирина Папазова, за да докажат, че Бяла Слатина не случайно носи името "Град на миските", защото от китното северозападно градче са тръгнали към модния подиум няколко топ-красавици на България.

Гаранция за високото ниво на надпреварата е, че председател на журито ще бъде французинът Гаел Бонел Санчес-продуцентът на Мис България и организатор на Мис Франция, който работи като продуцент в Ню Бояна Студиос, а негов член диетологът д-р Мария Николова. Перфектната организация на събитието е гарантирана от водещата Боряна Баташова, което ще изпее няколко свои песни. За музикалнато забавление ще се погрижат певицата Веси Бонева и саксофонистът Светлин Кръстев.

Генерален спонсор на конкурса е Стилиян Чомаковски, който ще събере ценителите на женската красота и финес на партито на новия общински басейн в Бяла Слатина.

Много игри, награди и изненади очакват публиката.

Кувертите вече са в продажба и всички желаещи трябва да побързат, за да станат част от уникалното събитие. Входът е 10 лева, 100 лева е маса за 6-има, а 200 лв.- ВИП маса за вашата компания.

 За резервации 0889 431 014
2023-07-20 15:30:31