Домът за стари хора в Попица чества годишнина

Домът за стари хора в Попица чества годишнина

ДСХ „Св. Димитър“ в Белослатинското село Попица отпразнува своя 18- ти рожден ден.

Обитателите на Дома бяха поздравени от децата от ОУ „Хр. Ботев“ с. Търнава  и ПГО „Ел. Багряна“ гр. Бяла Слатина, които се бяха погрижили и за кетъринга на гостите и потребителите. Децата със своите песни и танци създадоха много весело настроение и изпълниха с топли чувства сърцата на всички.

На тържеството, по повод празника на Дома, присъстваха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината – инж. Иво Цветков, Юли Найчев- кмет на с. Попица, Боряна Петкова- зам. кмет, Десислава Стефанова- директор Дирекция „Хуманитарни  дейности и интеграция“ и Галина Яхова- Директор на  ПГО „Ел. Багряна“. Гостите поздравиха домуващите, засвидетелствайки своето уважение към тях и им пожелаха много здраве, дълъг и спокоен живот.

Инж. Цветков  подчерта, че целенасочената политика на Община Бяла Слатина и усилията за създаване на все по-добри условия за живот на възрастните хора ще продължат и занапред. Благодари на всички за усилията, които полагат този дом да е толкова приветлив и обитателите му да имат спокойни и щастливи старини

Директорът, Силвия Дикова, също поздрави възрастните хора и благодари на общинското ръководство за системната подкрепа и грижа към потребителите и Дома. Тя пожела на присъстващите да бъдат все така усмихнати и ведри и да посрещнат още много празници все така заедно.

 

 


2
3
4


2023-05-16 14:24:34