Голямо дарение получи детска градина

Голямо дарение получи детска градина

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и част от екипа на МГЕРБ-Враца, направиха поредното добро дело и дариха 30 броя олекотени одеяла и спални комплекти за децата от детска градина “Славейче” в Криводол.

Дареното спално бельо е на фирма “Хоумтекс” - с високо качество и подходящ десен за малчуганите. “Много се радваме, че днес получаваме тези комплекти за децата. Те са изключително необходими, тъй като ние не сме на делегиран бюджет и единствено разчитаме на средства от общината и дарители. Благодарим на Мартин Харизанов, който вече за втори път прави дарение на нашата градина и се надявам, че ще продължи и занапред с добрите дела към нас”, каза Лилия Петрова, директор на детска градина “Славейче”.

Първото дарение за детската градина е направено през 2021г. и е чек от 1 000 лв., който допринася за закупуването на нови легла. Тогава примерът на Мартин Харизанов и сдружение “Благотворни приятели” е последван и от други дарители и средствата за чаканите от години нови легла са събрани. “Надявам се и сега да сме добрият пример. Винаги съм казвал, че доброто е заразно и съм изключително щастлив, че моят пример и този на членовете на Сдружението е последван и от други добротворци.

С “Благотворни приятели сме дарявали и за детските градини в селата Ракево, Галатин, Лесура, Пудрия и Краводер, които също се намират в община Криводол. Вярвам, че всички ние трябва да допринасяме за това децата в областта да бъдат възпитавани и обучавани в добри условия. Тук е мястото да припомня, че по време на управлението на ГЕРБ образованието бе един от основните приоритети, а всеки един от нас даваше и продължава да дава своя личен принос за децата на област Враца. Време е България отново да бъде стабилна. Да има отговорно управление с мисъл за бъдещите поколения”, каза още Мартин Харизанов.

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №2 машинно и в бюлетината и за Мартин Харизанов с преференция 102. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2023-03-23 07:42:38