Голям успех за врачански ученици! Ще мерят умения в национално състезание

Голям успех за врачански ученици! Ще мерят умения в национално състезание

В Плевен се проведе регионалният кръг на националното състезание "Най-добър млад строител". Бъдещите строителни техници от ПГ „Димитраки Хаджитошин“-Враца се представиха отлично и завоюваха престижни награди.

Бисер Димитров зае второто място в състезателната дисциплина "Облицовки и настилки". Андрея Романска-10 А клас и Калоян Иванов-9А клас- са също втори, но в дисциплината "Зидария".

За успеха допринесоха и Белослава Богданова от 10 А клас, която е четвърта в състезателна дисциплина „Шпакловка, мазилка и бояджийски работи“, Марио Асенов 8 А клас, Цветин Цветаноя-8 А клас- "Сухо строителство". Младежите спечелиха и отборно трето място. С уменията си те показаха, че обучението, което получават във врачанската професионална гимназия е на изключително високо ниво.

„Благодаря на учениците за достойното представяне, както и на техните учители  Милен Младенов и Тодор Илиев. Пожелавам успех на националния кръг на състезанието, в който ще вземат участие“, коментира директорът на ПГ „Димитраки Хаджитошин“ инж. Цветомила Аврамова.  

 


2
3
5


2023-03-20 11:01:06