Обновиха жилищен квартал в Лом

Обновиха жилищен квартал в Лом

Футболни топки и спортни пособия подари на децата от ЖК „Зорница“ кметът д-р Георги Гаврилов по време на откриването на обновения квартал. По проект на Община Лом и МИГ-Лом в „Зорница“ бяха изградени детска площадка и футболно игрище. Монтирани са пейки и съдове за смет, а междублоковото пространство и подходите към него са асфалтирани.

„Благодаря ви за търпението, защото изпълнението на този проект наистина се проточи във времето поради забавяне от страна на финансиращия орган и ковид пандемията, но успяхме да го завършим успешно!“, каза изпълнителният директор на МИГ - Лом Румяна Симеонова.

„Тук свършихме не малко работа, кварталът вече има приветлив вид, децата имат чудесно игрище и площадка. Надявам се заедно, с общи усилия, да успеем да санираме и блоковете. Имате нашата подкрепа и трябва да се възползватe от този шанс. Бъдете живи и здрави, семействата и децата ви, и Бог да ви благослови!“ – заяви кметът д-р Георги Гаврилов, който преряза лентата на обекта и лисна менче с вода.

За доброто настроение се погрижиха и танцьорите от „Ломски ритми“, с ръководител Младен Младенов, към НЧ „23 септември“.


1
2
3


2023-03-20 09:51:06