Корнелия Нинова: Вдигане на данъци, намаляване на доходите - това няма да стане

Корнелия Нинова: Вдигане на данъци, намаляване на доходите – това няма да стане

Пълна зала в Младежкия дом посрещна в Монтана Корнелия Нинова. Лидерът на БСП бе отрупана с цветя от привържениците на столетницата. Председателят на областния съвет на БСП в Монтана Камелия Трифонова представи кандидатите за народни представители от 12 избирателен район.

„БСП доказа, че може да защитава интересите на хората и в управление, и в опозиция. Наша грижа са децата”, заяви Трифонова, която даде думата на водача на листата Стоян Мирчев. „За пореден път сме изправени пред решителен избор. Избор на настояще, избор за бъдещето, избор за България. На нашето внимание и в бъдеще ще бъде грижата за децата, учениците, младите семейства, работещите, пенсионерите, хората в неравностойно положение. В условия на война БСП винаги е на страната на мира и братята славяни. Днес отново търсим доверие, за да можем да реализираме нашите политики за мир, благоденствие, солидарност, прогрес. Вярвам в разумния избор на жителите на област Монтана. Истината ще победи. Ще ви помоля само за едно нещо - дайте ми още малко от вашата сила, като чуем името на най-голямата, истинска, единствена Българска социалистическа партия. На 2 април с №1 „БСП за България”, призова Мирчев.

„Искаме мир, а не война. Призоваваме за здрав разум”, заяви пред жителите на Монтана Корнелия Нинова по повод войната в Украйна. Служебният кабинет не се справя със ситуацията – растяща инфлация, ниски доходи. За това на България й трябва работещо правителство, за да вземе верните решения. Трябва да има таван на цените на най-необходимите храни на българина. Вдигане на данъци, намаляване на доходите – това няма да стане”, каза още Нинова. Пред присъстващите лидерът на БСП припомни т Евтината електроенергия ова, което изпълни партията до сега. „Макар и за 7 месеца в управлението, ние не ви предадохме, и свършихме това, за което ви ни бяхте изпратили. Благодарение на БСП се увеличи минималната работна заплата, има безплатни детски градини и ясли, младите и децата са бъдещето на нашата държава”. Най-големият бич на Северозапада е обезлюдяването. „Закон за Северозапада трябва да има. Това е наша стара идея и ще продължим борбата в парламента. Като няма хора, няма смисъл от нищо друго. Битката за Северозапада мина през развитие на промишлеността,  защитени болници, запазване на училищата, стоителство на пътища, това е  много работа и съм сигурна, че с ваша подкрепа ще я доведем до края!”.  Темата за язовир „Огоста” и инвестиционното намерението за поставяне на плаващи фотоволтаични панели не бе подмината. „Язовир „Огоста” го приемам, като моя лична кауза. Призовавам ви за голямо внимание – Бъдете будни, за това което се опитват да правят там. Това е изключително опасно за националната сигурност, за екологията, за рибата. Едно полезно нещо има – 9 работни места, а рисковете са огромни. Евтината електроенергия ще се изнася навън, а ние ще плащаме скъпия ток”, допълни Корнелия Нинова.

 

Коалиция „БСП за България” е с №1 в бюлетината !

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление !


1
2
3
4
5
6
7
8
9


2023-03-18 09:33:48