Връчиха престижни награди на врачански таланти

 Връчиха престижни награди на врачански таланти

На 1 март по създадена традиция за осемнадесети път Младежки дом – Враца връчи на официална церемония годишни награди за аматьорско изкуство „ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ”.

Гости на празника бяха кметът на Община Враца - Калин Каменов и заместник-кметът Александър Владимиров. Калин Каменов поздрави всички присъстващи с празника и отдаде дължимото на тези, които професионално и с любов работят с децата и младежите в художествените и спортни формации на Младежкия дом. Награди „Опит за летене” раздел „ИНДИВИДУАЛНИ” за носители на призови места в национални конкурси и турнири през 2022 г.получиха:

Танцова двойка Емил Банков и Мелани Миткова от Клуб по спортни танци „Харизма”, с ръководител Бойка Дичева; Алекс Георгиев от Школа по рисуване „Дъга”, с ръководител Росица Стоянова; Надя Найденова от Балет „СКАЙ”, с ръководител Анелия Цветанова; Кристияна Маринова от Школа по рисуване „Дъга”, с ръководител Росица Стоянова; Цветослав Йорданов от Литературен клуб „Иноватори в действие”, с ръководител Горица Маджарска и др.

Награди „Опит за летене” в раздел „ФОРМАЦИИ” получиха: балет „VIVA” с ръководител Нина Димитрова и брейк клуб „Monstribe”, с ръководител Момчил Петров.

Награди „Опит за летене” в раздел „ДОБРО ПАРТНЬОРСТВО” получиха: рок група „Swallow” , с ръководител Виктор Василев и школа Фотография, с ръководител Васко Врачовски.

Бяха наградени и призьорите в раздел "Абитуриенти".

Празникът на Баба Марта и на Таланта завърши с богата палитра от емоции – много радост, много заслужени аплодисменти и много сълзи. Голямото семейство на Младежки дом – Враца се обновява всеки творчески сезон, но оставилите ярка диря в историята му и в сърцата на своите ръководители и екипа на Дома остават завинаги част от семейството.

 


3
2
4
7


2023-03-02 15:20:01