Сдружение отличи наши кметове с приз "Добродетел 2022"

Сдружение отличи наши кметове с приз

На официална церемония в столичния хотел "Маринела" София, председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, благодари и връчи на над 100 организации, фирми и общественици почетен приз за "Добродетел на 2022 година. Всички гости бяха поздравени от народната певица Анна - Мария и виртуозният кавалджия Злати Петров и певицата Галияна Арсова.

Сред наградените гости са кметовете на Кнежа Илийчо Лачовски, на Козлодуй Маринела Николова, район "Одесос" и район "Аспарухово" на община Варна, ректора на Медицинския университет в Плевен, БДЖ, Маринела Арабаджиева, топ дизайнерката Гергана Апостолова, певците от музикална компания "Алфа мюзик" Галин, Лидия, Адам и диджей Пафи, екипа и децата от КСУДС град Роман, сънародниците ни от САЩ, сдружение "Българка Чикаго" и др.

Церемонията се организира за седма поредна година и има за цел да удостои с уважение добрите хора и да засвидетелства благодарност за времето и средствата, които са заделяли през изминалата година в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа в страната. Националното сдружение на сираците в България благодари за любезното гостоприемство на хотел "Маринела" София и изрази надежда през 2023 година да са още повече добрите хора.
2023-02-27 07:50:18