Община Берковица с атрактивен щанд на престижно изложение

Община Берковица с атрактивен щанд на престижно изложение

Община Берковица ще участва в 39-тото издание на най-голямата за България Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, която ще се проведе в периода 15-17 февруари 2023 година в Интер Експо Център – София.

Туристическо изложение е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света. Тази година събитието се провежда под надслов „Динамика и доверие!“.

Проявата дава уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще.

В подкрепа на идеята за осъществяване на делови срещи с настоящи и бъдещи партньори, на щанда на Община Берковица ще бъдат подредени рекламни материали, които ще представят туристическите дадености на града под Ком – природните забележителности, културно-историческото наследство, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите в културната карта на България.

„Каним всички собственици на категоризирани обекти (заведения, хотели, къщи за гости) да предоставят рекламни материали до 10 февруари 2023 г. включително в сградата на Общинска администрация - Берковица, стая 214, ет.2.

Да представим красотата на нашата Берковица - чудното българско райско кътче, на най-мащабното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО!“, съобщават от местната администрация.

 
2023-01-20 13:51:38