Поздравление от Димитранка Каменова - кмет на община Берковица

Поздравление от Димитранка Каменова - кмет на община Берковица

Уважаеми съграждани,

В навечерието на святата нощ, когато светът с нетърпение очаква Христовото Рождество и с трепет посреща вече прекрачващата прага Нова година, когато всеки гледа с надежда към 2023 и тихо се моли за божието благоволение, за мир и благодат, за здраве и благоденствие, когато вярата в по-доброто предстояще отваря хорските сърца за съпричастност и милосърдие към ближния, нека си пожелаем спокойни и щастливи бъдни дни, сбъднати мечти, сполука, обич и късмет, доверие, успех и просперитет.

 Коледа е символ на вярата, надеждата и любовта. Нека бъдем добронамерени и състрадателни, да има светлина в домовете ни! Коледният дух да окрили сърцата ни за добротворство и да ни даде сили и топлина да посвещаваме усилията си не само на собственото си добруване, а и на всеки в нужда, защото Коледа е урок по милосърдие и празник на подареното време на хората.

 Обръщам се с благодарност към всички Вас – жителите на община Берковица, за доверието, за труда и за любовта Ви, обединени от една обща идея да превърнем нашата община в едно по-добро място за живеене. Убедена съм, че в света няма по-голяма сила от единението. Щастлива съм, че преминахме успешно през предизвикателствата на нашите делници и споделихме радостта и неповторимите емоции от нашите празници.
 Вярвам, че и през 2023 година ще продължим заедно да развиваме нашата община чрез ползотворно и успешно сътрудничество помежду ни!

Нека са благодатни дните ни, изпълнени с щастие и светлина!
Топла и споделена Коледа с близките Ви хора! Благословена, мирна и щастлива Нова 2023 година!

Димитранка Каменова
Кмет на Община Берковица
2022-12-27 10:00:48