Редят деликатеси, вино и сувенири на коледен базар

Редят деликатеси, вино и сувенири на коледен базар

В навечерието на най-светлите празници НЧ „Развитие-1892“-Бяла Слатина организира коледен базар с идеята да събере местни фермери и производители. Участие ще вземат и традиционните партньори в инициативите Дамски клуб „Златина“ и Пенсионерски клуб „Бяла Злата“.

Посетителите на изложението ще могат да опитат различни кулинарни изкушения и вкусни домашни лакомства. Също така ще се предлагат ръчно изработени подаръци и аранжировки, с които да зарадвате семействата си.

На щандовете ще се предлагат подаръци, коледни играчки и украшения, сладкиши и деликатеси, традиционни билки и чайове, мед и различни продукти от него, лавандула и козметика от лавандула, икони, както и вино. Ще се стоплите с билков чай и греяно вино, родно производство.

Всеки посетител може да си направи и фотосесия в двата специално аранжирани коледни кътове.

Коледният базар ще се открие на 13.12. /вторник/ от 10:00 часа в Галерията на НЧ „Развитие-1892“ . В периода 13-16 декември ще може да посетите изложението, което ще е отворено за посещение във времето от 9:00 до 18:00 часа.

„Заповядайте, за да подкрепим местните производители и уважим таланта и сръчността на нашите съгражданки – майки и баби. Пренесете Коледния дух в домовете си“, призовават инициаторите.

 
2022-12-09 12:56:25