Радио шеф оглави Кожното във Враца

Радио шеф оглави Кожното във Враца

Общинският съветник Георги Генов ще е новият шеф на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца. Това реши специална комисия към местния парламент. Кандидатурата му окончателно ще бъде одобрена на редовно заседание на Общинския съвет, което ще се проведе в началото на следващата седмица. Според комисията Генов отговаря на всички необходими условия и се е представил добре по време на надпреварата. Ако местния парламент единодушно гласува „за“ него, то той ще бъде начело на лечебното заведение за срок от 3 години.

Освен Георги Генов в конкурсът е участвал и икономистът и настоящ шеф на Кожното във Враца Ивайло Николов. Той обаче не е успял да стигне до финалната права.

Припомняме, че това бе вторият опит на Общинския съвет да избере шеф на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца. Причината за провала на първия конкурс бе, че никой от двамата кандидати – Георги Генов и Ивайло Николов не се яви на интервюто. Това провокира ръководството на местния парламент да обяви втори дубъл за поста.
2022-11-24 15:14:01