Ниски сметки за топла вода отчитат от Топлофикация през октомври

Ниски сметки за топла вода отчитат от Топлофикация през октомври

„Всеки месец правим анализ на потреблението на топлинна енергия на нашите абонати, но през октомври няма как да направим адекватно сравнение със същия месец през предходната година, тъй като през миналия месец не се наложи да включваме топлоподаването за отопление. Месец октомври 2022 година беше изключително топъл и температурите бяха значително над изискваните за пускане на отопление. Какъвто и анализ да направим, стойностите за количествата потребена енергия са несъпоставими, за това през този месец ще се въздържим от публикуване на обичайния анализ.“ каза инж. Радослав Михайлов изпълнителен директор на Топлофикация Враца.

 През октомври единици са били абонатите на Топлофикация Враца, които са използвали централно отопление и поради тази причина почти цялата потребена енергия е за битова гореща вода.

  „Въпреки всичко започнахме успешно и без проблеми новия отоплителен сезон. Надявам се да протече също толкова успешно и безаварийно! Дано тази зима  не е такава, каквото ни плашат всички политици!“ каза инж. Радослав Михайлов.

 

 
2022-11-16 09:21:57