Кандидатите на БСП за България: Проблемите на хората от Вършец – наша грижа и отговорност

Кандидатите на БСП за България: Проблемите на хората от Вършец – наша грижа и отговорност

Кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България” за област Монтана – водачът Ирена Анастасова, Латинка Симова и Цеца Бориславова се срещнаха с хората от община Вършец, за да споделят изпълнените обещания от БСП в рамките на коалиционно управление и да ги уверят, че започнатото ще продължи и БСП никога няма да се откаже да защитава обикновените хора и тяхното сигурно бъдеще. Отправен беше призив да се оценяват обективно постигнатите резултати и да се гласува по съвет – с разум и отговорност на предстоящите избори.

Ирена Анастасова обясни предложените в подкрепа на семействата, децата, младите, работниците, пенсионерите и българската икономиката, 10 спешни решения за първите 100 дни на управлението, за които БСП ще работи и отстоява, с цел  овладяване на инфлацията и повишаване на доходите.

На срещата, хората изразиха безпокойството си от демографския срив и обезлюдяването на Северозапада, високата безработица, липсата на достъпно здравеопазване, лошата инфраструктура до близките областни градове Монтана и Враца, както и липсата на обществен транспорт, поради закриване на автогарата в общинския център. Настояха Вършец и съдбата на емблематичното „Банко (царско) казино” да бъде приоритетна задача за бъдещите депутати, защото градът има потенциал, природа и лековита вода, но тези природни дадености не се използват рационално.

Хората споделиха силното си възмущение и разочарование от закриването на Районното полицейско управление в курортния град, защото това ще доведе до увеличаване на битовата престъпност и ще навреди на града като туристическа дестинация. Споделиха и притеснението си за честността на изборите, бруталното купуване на гласоподаватели и наложилата се практика – да се неглижира този проблем от страна на полицейските органи на местно и областно ниво.

Ирена Анастасова благодари на хората, които през всичките години са останали верни на идеите и принципите, които БСП защитава и отстоява и пожела успех на всички!

БСП за БЪЛГАРИЯ е с № 28  в интегралната бюлетина !

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


сн.1
сн.2


2022-09-21 07:24:09