Откриха новата учебна година в Мизия

Откриха новата учебна година в Мизия

С празнична програма бе открита новата учебна година в община Мизия. С трепет и вълнения всички ученици прекрачиха прага на класните стаи.

Скъпи първокласници, този ден е най-вълнуващ за вас. С вълнения и притеснения ще прекрачите свещения праг на родното училище, за първи път ще чуете първия ученически звънец, ще седнете на своя чин, за да напишете първото „А, Б, В”. Мили ученици, подайте с вяра и доверие ръка на своите учители, за да ви поведат по пътя на мъдростта и знанието. Ученическите години са най-ценните и повярвайте – винаги ще си спомняте за тях с умиление. Пожелавам ви щастливи мигове и успехи в учението!

Уважаеми учители, пожелавам Ви неуморно да създавате, развивате и пазите богатството за всяко учебно заведение – неговите възпитаници! Подайте ръка с обич и вяра на Вашите ученици. Посрещнете ги с топла усмивка и с най-искрените думи. Помагайте им да преодолеят изпитанията и да сбъднат мечтите си. Дарете ги с цялата си любов. Бъдете за тях не просто техни учители, а вдъхновители!

Мили родители, пожелавам ви да бъдете по-близо до децата си, да ги подкрепяте и подготвяте, заедно с техните учители – за успешното им израстване и хармонично развитие.

И винаги помнете, че в лицето на Община Мизия ще получите подкрепа! Нашата най-голяма амбиция е постигане на качествено образование и високо ниво на ефективност на обучителния процес и обновена архитектурна среда.

На добър час! Успешна нова 2022/2023 учебна година!“, заяви в приветствено си слово кметът Валя Берчева.


1
2


2022-09-15 13:36:05