Атанас Зафиров: Честит празник, Бяла Слатина!

Атанас Зафиров: Честит празник, Бяла Слатина!

Поздравителен адрес от Атанас Зафиров – Водач на листата на „БСП за България" по повод 10 септември - Празник на град Бяла Слатина:
Имам удоволствието от свое име и от името на кандидатите за народни представители от 06 МИР Враца в листата на „БСП за България“ да Ви поздравя по повод празника на града.
Най-голямото богатство на града Ви са хората - трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.
Благодаря на всички, които обичат града си и допринасят за неговото развитие и просперитет. Убеден съм, че благодарение на бъдещите ни съвместни усилия и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на град Бяла Слатина.
Пожелавам Ви да запазите общочовешките си ценности и да ги предадете и на следващите поколения.
Нека винаги помним, че съдбата на Бяла Слатина всякога трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, защото съдбата на града е наша отговорност!
Пазете с достойнство и предавайте на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината.
Заедно трябва да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за вашите деца.
От всички нас зависи да сме отговорни и съпричастни в тези нелеки времена, за да го има доброто бъдеще на прекрасния град Бяла Слатина.

Честит празник!

За Атанас Зафиров и коалиция "БСП за България" можете да гласувате с №28 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2022-09-10 09:19:21