Поздравителен адрес от кмета на община Криводол Христо Доков

Поздравителен адрес от кмета на община Криводол Христо Доков

Поздравителен адрес от кмета на община Криводол по случай 29 август - Ден на община Криводол


Уважаеми съграждани,

Скъпи гости и приятели,

За мен е удоволствие и огромна чест да ви поздравя по повод 29 август-Ден на Община Криводол!

Въпреки всички изпитания и трудности, пред които сме поставени,   успяваме  заедно да променяме облика на нашата община  и да  я превръщаме в по-привлекателно място за живот.

Нашата обща мисия е да направим така, че да виждаме стотици  щастливи детски очи и млади хора, изпълнени с ентусиазъм!

Нашата обща кауза е  да обновим и облагородим всяко кътче в града и селата, и заедно,  с желание  и вдъхновение да превърнем Криводолския край  в съвременна европейска община. С волята, с  надеждата и с труда си допринасяме  за развитието,  за бъдещето  и  за просперитета на община Криводол!

Уверен съм, че общинска администрация и  Общински съвет,  заедно с останалите институции и занапред   със  съвместни усилия ще продължим да  работим за развитието  и  доброто име на града и община Криводол.

Благодаря ви от сърце за вдъхновението и мъдростта, за гражданската активност, за професионализма и човечността, с които работите за утвърждаването на Община  Криводол като общност, което е най-голямото ни постижение.

На всички вас, жители и гости на Община  Криводол, от сърце желая здраве, енергия и воля за успешно реализиране на всички начинания, благополучие в личен и професионален план, в домовете ви  да цари здраве, късмет, любов и разбирателство!

Приемете моите най-искрени пожелания за празнично настроение, вдъхновение и бъдещи  лични и общи сполуки!

 

Христо Доков,

Кмет на Община Криводол
2022-08-29 09:29:08