Народна певица ще весели гостите на събора в Лесковец

Народна певица ще весели гостите на събора в Лесковец

 

Събор празнуват днес в оряховското село Лесковец. Работници към кметството се грижат ежедневно за чистотата в населеното място, което посреща празника окосено, с чисти улици и поддържани зелени площи.

В програмата тази вечер участие ще вземат танцови състави и вокални групи от Оряхово и Селановци. Специален гост-изпълнител ще бъде народната певица Румяна Попова, която обещава да весели хората до късните часове на нощта. Вечерта ще е изпълнена с много настроение и положителни емоции, убедени са от кметството.

„На всички жители, гости и приятели на Лесковец пожелавам да бъдат здрави, винаги усмихнати, смирени! Нека и занапред любовта към изкуството и пламъкът на творчеството ни събира!“, отправи поздрава си кметицата Галина Светозарова.

В китното село отбелязват подобаващо всички празници през годината. Организират се изложби и излети сред природата.

След събора в селото предстои насипването на улици с трошен асфалт, за удобство на шофьорите. В Лесковец очакват да започне и рехабилитация и реконструкция на водопровода.

„Най- наболелият проблем за жителите на Лесковец беше транспортът до общинския център. С новооткритата линия „Автотранспорт Оряхово 2022“ обаче, този проблем се реши“, коментира кметицата, очаквайки старта на новата услуга и нейното официално разписание.


2


2022-08-26 15:24:29