Уникален парк привлича туристи с езера, животни и хубав ресторант

Уникален парк привлича туристи  с езера, животни и хубав ресторант

Туристи от близо и далеч привлича уникално красивият парк „Сините езера“ в Монтана. Атракциони, разположени на 40 декара площ впечатляват посетителите.

Езера пълни с риба, поточета, различни видове животни, детски площадки и атрактивни кътчета за снимки са само малка част от нещата, на които може да се насладите, посещавайки парка. Всичко е поддържано, озеленено и красиво зацветено.

След приятната разходка може да се насладите на вкусна храна, приготвена в ресторанта, който разполага със стотици места на закрито и открито.

Тук може да отпразнувате вашите семейни тържества, сватби, кръщенета и др. Полянките са подходящи за игра на вашите деца и за честване на рождени дни.

На разположение са водни колела, които са любими, особено на семействата с малки деца.

Лами, сърни, пауни, фазани и всякакви пернати видове живеят свободно в парк „Сините езера“. По-смелите могат да ги докоснат и да се снимат за спомен с тях. Къщички на дърветата, пещери с дракони, декоративни статуи, декор със семейство Флинстоун също са достъпни за разглеждане. Поставена е и истинска 122-милиметрова гаубица. Край езерата и потоците има асми и много овощни дървета. 10-метров кръст се издига в най-високата точка на парка.

Създател на парка за развлечения и отдих е Пламен Благоев, който с двете си ръце е направил повечето неща там. В начинанието му помагат внуците, които са неотлъчно до него. Предстои направата на още по-интересни атракциони, които да радват малките посетители през лените месеци.

Парк-ресторант „Сините езера“ https://www.facebook.com/ParkSiniteEzeraMontana

 

е отворен за посетители ежедневно от 10  до 22 часа.

Входната такса е символична-2 лева и се използва за храна на животните и поддръжката на парка.

Децата до 5-годишна възраст са специални гости и влизат безплатно.

 

 

 

 


2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13


2022-07-08 13:58:24