Маринела Николова посрещна делегати от седем държави

Маринела Николова посрещна делегати от седем държави

Двадесет делегати от седем партньорски държави (Германия, Италия, Албания, Полша, Чехия, Гърция, Унгария) посетиха Община Козлодуй. Гостите бяха посрещнати лично от кметът Маринела Николова. В залата присъстваха и председателят на Общинския съвет Николинка Тодорова, секретарят на Общината Лиляна Рашкова, представители на общинска администрация. По време на срещата бе представена кратка презентация за общината. Всички участници получиха символични подаръци. На срещата взеха думата и Ханс Херман, президент на партньорска организация PVAH, и Миклош Мариан, ръководител на проекта.

„Радвам се, че Община Козлодуй има възможност да участва в проекта „Ключ за Европа“. Желая Ви успешна работа на срещите тези дни. Ще се радвам и след приключването на проекта да продължим нашите контакти. Надявам се да останете с хубави спомени и впечатления от гостуването Ви!“, заяви кметът Маринела Николова.

Проектът „Ключ за Европа“ е част от програмата „Мрежа от градове“ № 621894 – CITIZ – 1 – DE –CITIZ- NT, финансиран от европейска програма CITIZ – „Европа за гражданите“.


1
2


2022-06-24 11:06:42