Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет

Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет

На тържествена церемония в Градската концертна зала официално бяха връчени дипломите на абсолвентите от филиала на Великотърновския университет във Враца. Свидетелства за завършено висше образование, с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ и „магистър“ получават близо 700 студенти от випуски 2019, 2020 и 2021 година.

Кметът Калин Каменов поздрави присъстващите и им пожела да бъдат всеотдайни в работата си и никога да не се отказват от целите си. „Правете всяко нещо с душа и сърце, защото само така ще постигнете успехи и уважение от другите“ – каза още Каменов и връчи дипломите на бакалаврите от филиала.

Директорът на филиала във Враца – доц. д-р Рени Христова благодари на завършващите за положените усилия и изрази увереност в тяхната бъдеща реализация. Приветствие към абсолвентите отправи и заместник ректорът по учебните дейности във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ – доц. д-р Димитър Симеонов.

Филиалът на висшето учебно заведение в града предлага обучение по 11 бакалавърски специалности и 6 магистърски специалности.


1
2


2022-06-17 13:24:15