Вършечка фирма с подаръци за детска градина

Вършечка фирма с подаръци за детска градина

„Електростарт“ АД зарадва малчуганите от ДГ „Слънце" – гр Вършец с подаръци.

Инициативата е на изпълнителния директор на „Електростарт“ АД – инж. Анатоли Димитров, който в присъствието на съпругата си Анастасия Димитрова и екипа на фирмата, дари за нуждите на детската градина и нейните филиали – разнообразни игри и играчки, пъзели, детски кухни, книжки и образователни средства за стаите както на всички групи, така и превозни средства за возене и спортни пособия за игра навън.

„Децата са най-голямото богатство! Всеки по някакъв начин с малко или много може да допринесе за това те да са щастливи и да растат в една по-хубава и здравословна среда“, призова инж. Анатоли Димитров. Той благодари на персонала на детското заведение за всекидневните усилия и грижи, които полагат за малчуганите и пожела на децата здраве, много усмивки и щастливо детство.

Директорът на детската градина Диана Георгиева, изрази своята благодарност за оказаното внимание към техните възпитаници, като сподели, че децата и персоналът са признателни за всяка проява на загриженост към тях. А децата посрещнаха топло своите гости и успяха с песни, стихове и веселие да ги върнат към детските им години.

Посещението на екипа на „Електростарт“АД в ДГ „Слънце“ завърши с обиколка на обновената и ремонтирана сграда.

Екипът на „Електростарт“ АД желае на всички деца щастливо детство, изпълнено с много игри и весело и вълнуващо лято!

 


2


2022-05-27 15:47:28